Zdrave Hranice
[CNW:Counter]
1. 11. 2010, -os-
Vážení občané města,
v komunálních volbách jste dali najevo, že oblast životního prostředí v regionu města Hranic Vás vůbec nezajímá. Občanské sdružení Zdravé Hranice prakticky od roku 2004 obhajovalo potřeby občanů města v této oblasti. Dosáhlo se dílčích úspěchů, ale to podstatné, prosadit razantnější snížení prašnosti, omezení hluku a snížení dopravy ve městě se v podstatě nepodařilo. Zvolili jste prakticky zase stejné zastupitelstvo a koalici stran, které Vám již dlouhou dobu jen slibuje změny k lepšímu ale nic podstatného a konkretního pro životní prostředí města nedělá. Jedno ano. Snižuje v rozpočtu města na tuto oblast finance. Máte to, co jste chtěli a volili. Pokoutním nadáváním v hospodě a jinde na vedení města se situace nespraví a nevyřeší.
Proto jsme se rozhodli pozastavit činnost občanského sdružení i vydávání našich stránek.
21. 01. 2010, - -
Proč jsme založili Hranické listy
S cílem vytvořit prostor pro prezentování názorů i té části občanů města, která jinou možnost nemá, založili jsme nejprve tištěnou formu Hranických listů a nyní i jejich elektronickou formu na adrese www.hranicke-listy.cz
Elektronická podoba nám umožňuje využít kromě článků i fotografií, prezentací, videí a v případě potřeby i zvukových nahrávek, s cílem zprostředkovat návštěvníkům těchto webových stránek co nejvíce informací, jež z různých důvodů nemohou poskytnout běžné sdělovací prostředky.
Příští vydání tištěné verze Hranických listů bude distribuováno v listopadu, na webových stránkách jsou v současné době k dispozici příspěvky na tato témata:
Chválíme (2)
Problematika města (4)
Hranické kuriozity (1)
Kdo je to pan Vinkler? (2)
Tištěná verze Hranických listů z června 2009 (1)
Jak to vidí Vladimír Renčín (1) .

Přivítáme reakce našich čtenářů a nabízíme i jejich eventuelní zveřejnění.
Další stránky: 1





webmaster: Radek Balko
.: co děláme
Anketa
Myslíte si, že koalice roku 2010 na hranické radnici bude kvalitně řešit oblast životního prostředí?

Ano(1330)
Asi ano(1629)
Asi ne(5292)
Ne(1715)
Nevim(1496)